joydyevafoam

Hur man skapar en cosplay -dräkt från Eva Foam?

Släpp tid: 2022-10-26 11:44:25  träffar: 21

eva skum är ett perfekt material för att göra kostymer och rekvisita av alla olika slag. känd som en bulle. Vi kan klippa bulle i ark med föredragen tjocklek eller tillverka materialet i en viss form, bit eller profil.

it är djupt älskad av cosplayers och prop gör på grund av det

39; s lätta, låg

cost, och kan enkelt skäras, snidas och till och med värmeformade för att skapa imponerande former. Bäst för cosplay -svärd, rustning och huvudstycken? Allt du behöver göra är att justera tjockleken för din kostym.

  how tjock bör eva skum vara för cosplay?

1 (7).jpg

in min erfarenhet, det

39; s bättre att använda en eller 2,25

inch tjocka skumlakor för din cosplay rustning, 0,5 tum tjock för dina huvudstycken. För styva men viktlösa svärd och andra vapen föreslår vi EVA -skum med hög densitet för ditt cosplay, kan du välja antingen 2,25

inch

tick skumlark om du behöver omfattande skiktning, eller 1,5

inch tjockt skumblad eller eller färre lager.

&#-

what är ett säkert lim att använda på eva skum?

we pratade mednågra cosplayers som byggde skum rustning riktade till att bära skumvapen Combat Vad det bästa och säkra limet är att använda på Eva Foam, de berättade alla med absolut förtroende för att det bästa limet att använda är DAP Weldwood -kontaktcement. Vissa kanske tycker att det är irriterande eftersom det har en relativt lång härdningstid, så det

39; s inte det mestnöjda materialet, men det fungerar! cosplay?


&#-&#---heatformning är en av de mest spännande sakerna med att arbeta med Eva Foam för cosplay. Använd en värmepistol för att lägga till en liten form tillnågra annars släta bitar. Du kan inte böja skum, särskilt de tjockare skumlakorna, på dramatiska sätt, men du kan absolut göranågra fina krökningar och kurvor.

H9c58c29e261b4aacb4993bf29617908eC.jpg

wanted för att skapa skarpa vinklar? Du kan försöka böja det heta skummet mot en bordskant.
how to måla eva skum cosplay

den riktiga magin kommernär du grundar din eva skumdräkt med färg!

\&#

step 1: förbereda verktyg och materialHow-to-Create-a-Cosplay-Costume-From-EVA-Foam_4.jpg


Materials:

plastidip


weldwood original kontaktcement

acryliska färger i de Färger och ytbehandlingar

metalliska pigment och och akrylmedium (om du kan få det)

spray -färg (om du kan få det)

genom taket, mod podge ellernågon annan finish

Tools:

Upholstery foam scraps or makeup sponges

Disposable paintbrushesHow-to-Create-a-Cosplay-Costume-From-EVA-Foam_5.jpg

Nicer paint brushes in different sizes


Gloves

A well ventilated place


Step 2: Priming Eva skum


by Nu

39; har du satt dina eva -skumstycken i ett stycke, och innan du färgar dem måste du ge dem en grundbeläggning för att undvika grov ojämn yta. Plastidip är ett bra grundmaterial som kan hjälpa dig att göra det. Men se till att du använder det i ett ventilerat område eftersom det inte är att lukta bra. Plastidip. Försök att sprida sig så till och med en kappa som möjligt, inte lämna många klumpar eller streck.

step 3: börja måla efter att den blir torr!

there är sätt Att måla på Eva -skum, men jag tycker att det mest intressanta är att använda akrylfärg. Du kan använda fluorescerande för ett imponerande resultat.

step 4: topprockar och tätning

add ett lager avnågon form av tätningsmedelnär färgen är torr för att skydda färgen yta. Använd be tätningsmedel som mod podge eller akrylmedier.

wher

101; Att köpa

eva skum
for cosplay?

eva skum finns i många produkter, som de tjocka plattorna som används för golvbeläggning och mjukare golvmattor som packar i rullar. Dessa två kan hittas i hårdvarubutiker och kommer vanligtvis att ha strukturer, vilket kan vara användbart om du skapar vissa typer av rustningar. är tunnare och släta på båda sidor, gå Walmart -butiken eller få ett EVA -skumprovpaket med olika strandhårdhet i A4 -ark från Hongrui först. Då kommer vi att klippa arket i din favoritstorlek och dörr

to

door till dig på kortaste tid!

&#&#

Denna artikel visar en grundläggande eva skum cosplay förnybörjare, men vi tror att vem som helst kan skapa imponerande kostymer med hjärta och själ.


Tidigare: Vilka är de industriella använd...

Nästa: No